Qui som

You are here:

.

.

‘Miserachs a la Pedrera’ és una acció relacionada amb l’exposició  “Xavier Miserachs. Epíleg imprevist”. A través de l’aplicació Instagram, busquem establir un procés de participació dels usuaris.

Xavier Miserachs (Barcelona, 1937-1998) és, sens dubte, un dels fotògrafs de referència del nostre país i membre destacat de la nova generació que va dur a terme una profunda renovació de la fotografia documental en el context de l’Espanya dels anys cinquanta i seixanta. L’exposició presenta una àmplia i acurada selecció de peces, i es proposa reivindicar i redescobrir la prolífica trajectòria de Miserachs amb una antològica que aporta una visió de conjunt de la seva obra, des del seu mític treball en blanc i negre fins a la fotografia en color en la publicitat, el reportatge i la fotografia editorial, i permet destacar-ne les característiques més singulars.

La Fundació Catalunya La Pedrera té com a un del seus principals objectius donar suport a la creació i impulsar als joves a desenvolupar i mostrar el seu talent creatiu perquè l’art és un reflex del món en què vivim, i l’entorn actual és vertiginosament dinàmic. Amb #miserachsalapedrera volem convidar-vos a mirar La Pedrera i en particular a l’obra de Miserachs des d’un punt de vista creatiu, participatiu i contemporani.

Enfoca,

Captura ,

Comparteix ,

i exposa la teva obra fotogràfica a Instagram i a La Pedrera